Medaljer, pokaler, idrottspriser

 

Välkommen till Nilssons Idrottspriser & Skyltar

Här står 48 års erfarenhet, och den allra senaste tekniken till ditt förfogande.

Vårt sortiment av idrottspriser, medaljer, pokaler och statyetter är med noggrannhet utvalt, för att tillfredställa den speciella grupp som våra kunder tillhör. De som tittar efter något lite bättre, för att just deras mästerskap eller tävling skall bli något att komma ihåg.
Medaljer, pokaler, statyetter

Våra medaljer har blivit erkända och eftertraktade, och valet av medalj känns enkelt när man överblickar vårt sortiment. Från den enklaste idrottsmedaljen, till den exklusivaste golfmedaljen. Naturligtvis erbjuder vi elegant gravyr på de finare medaljerna.

Vårt sortiment av pokaler spänner över hela registret, från de enklaste, till de verkligen exklusiva Classic Cups. Till pokalerna kan du välja skyltar med digitaltryckt text, eller skyltar av nysilver eller mässing med traditionell gravyr.

Statyetter för goda prestationer och resultat finns till de flesta idrotter, och här kommer nyheter varje år. Texter och gravyr kan väljas på samma sätt som till pokalerna.

Namnskyltar
Namnskyltar och namnbrickor för företag, vårdpersonal och andra som behöver sådana i sitt yrke, har vi levererat många tusen genom åren. Material och metoder för text och logos har utvecklats hela tiden, och det känns mycket tillfredställande att kunna leverera dessa i fina utföranden, och till priser är mycket förmånliga. Dagens digitala teknik har tagit bort mycket av de traditionella kostnaderna för original och klichéframställning. 

Nilssons i centrum
Vi finns mitt i Stockholm, på Sveavägen och du är mycket välkommen att besöka oss, och ta en titt på produkterna och de arbeten, gravyr och digitaltryck, som vi utför. Kvalitet och design är våra ledord, när vi genomför en beställning till en kund. Vissa tider på året har vi extra mycket att göra. Då kan leveranstiderna bli något längre, men vi försöker alltid att hålla samma höga kvalitet.

Om du är osäker på leveranstiden, slå en signal, så kan vi lämna besked till dig. Det känns inspirerande att ha dig här i vår webbutik, och vi önskar dig en trevlig stund, när du tittar igenom vårt sortiment av idrottspriser och skyltar.

Anna & Kjell Nilsson